duminică, 9 septembrie 2012

19 / CITATE

= ”Orice prost este în stare să critice, să încrimineze și să se plângă – și majoritatea chiar o fac. Dar este nevoie de caracter și autocontrol pentru a putea înțelege și ierta.” / Dale Carnegie

= ”Acela care își pierde orice interes în semenii săi și îi lovește cât mai mult posibil se va izbi în viață de cele mai mari obstacole. În acești oameni printre rădăcini sentimentul eșecului și mulți vor deveni niște ratați.”
/ Alfred Adler

= ”Dacă tu și eu le vom insufla celor cu care intrâm în contact dorința de a-și valorifica toate comorile adânc ascunse în inimile lor, putem împlini mult mai mult decât să schimbăm oameni. Putem să-i transformăm pur și simplu.”
/ Dale Carnegie


= ”Aventura nu-i să te urci pe un yacht supra elegant şi să faci înconjurul lumii, aventură (şi romantism) este să-ţi rodeşti viaţa care ţi-a picat acolo unde te-ai născut din întâmplare şi-n condiţiile date. Asta e tot ce poate fi mai legat de primejdii, de neprevăzut, de mister.” / G.K. Chesterton

= ”Siguranţa este mai degrabă o superstiţie. Nu există cu adevărat în natură… Viaţa este ori o aventură îndrăzneaţă, ori nimic interesant.”
/ Helen Keller

= “Fericirea nu are nimic de a face cu succesul, fericirea nu are nimic de a face cu ambiţia, fericirea nu are nimic de a face cu banii, cu puterea, cu prestigiul. Fericirea are legătură cu conştienţa ta, nu cu caracterul tău.”
/ Osho

= “Poţi să blochezi un pârâu cu o stâncă, însă el va începe să curgă în altă parte, n-ai cum să-l opreşti. Mânia există pentru că eşti inconştient, lăcomia există pentru că eşti inconştient, posesivitatea şi invidia există pentru că eşti inconştient.”
/ Osho

= “De aceea e aşa de important să laşi anumite lucruri să treacă. Să le dai drumul. Să te desprinzi de ele. Oamenii trebuie să înţeleagă că nimeni nu trişează, uneori câştigăm, alteori pierdem. Nu aştepta să ţi se dea ceva înapoi, nu aştepta să ţi se recunoască efortul, să ţi se descopere geniul, să ţi se înţeleagă iubirea. Încheie nişte etape. Nu din orgoliu, din neputinţă sau mândrie, ci pur şi simplu pentru că acel lucru nu se mai potriveşte cu viaţa ta. Închide uşa, schimbă discul, fă curat în casă, şterge praful. Încetează să mai fii cine erai şi transformă-te în cine eşti!”
/ Paulo Coelho

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu